سرمایه گذاری کانادا

سرمایه گذاری کانادا

ویزا
سامانه آگهی
افرادی که دارای میزان سرمایه بالا، تجربه مدیریتی و بیزینسی هستند می توانند برای سرمایه گذاری کانادا اقدام کنند.

متقاضی سرمایه گذاری کانادا جهت گرفتن اقامت برای خود و خانواده اش می بایست مبلغ 800 هزار دلار کانادا را به مدت 5 سال در برنامه فدرال (به غیر از استان کبک) سرمایه گذاری کند. این روش دارای تضمین کامل بوده و دولت فدرال بعد از بازه 5 ساله تمام پول را (بدون سود) به سرمایه گذار باز می گرداند. ضمناً فرد متقاضی سرمایه گذاری کانادا نیازی به داشتن مدرک زبان ندارد و جالب است بدانید که تعهدی در قبال تاسیس بیزینس نیز نخواهد داشت.

آگهی های مرتبط با ویزا

تحصیل در کانادا

نمایش آگهی
©کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سایت لینک بازی می باشد